Nieuwbouw Bredeweg

Op deze centrale plek in Roermond leverden we in maart 2022 59 nieuwe appartementen op die klaar zijn voor de toekomst. Helemaal gericht op bewoners die vooruitkijken, vitaal zijn en elkaar graag een handje helpen. Met gemeenschappelijke ruimtes die zijn ingericht om buren te ontmoeten. Als de meeste bewoners zijn ingetrokken, zetten we de laatste puntjes op de i in gemeenschappelijke ruimtes en dan is bijzondere gebouw klaar. Voor (bijna, op het moment van schrijven) alle appartementen hebben we een huurder gevonden.

Bekijk de video die we maakten op de dag dat het hoogste punt werd bereikt (juli 2021)

Veel gevraagd over Nieuwbouw Bredeweg

Is het schrijven van een motivatiebrief verplicht?

Ja, zonder motivatiebrief komt u niet in aanmerking. Wij vinden het belangrijk om de juiste groep huurders te vinden voor Bredeweg.

Kan ik zelf een specifieke woning kiezen?

U kunt uw voorkeur voor bouwlaag en straat-/tuinzijde aangeven op het motivatieformulier. Wij proberen hier rekening mee te houden. Als meer mensen dezelfde voorkeur hebben, geven we voorrang door middel van de inschrijfduur op Thuis in Limburg.

Is er een oplaadpunt voor mijn scootmobiel?

Ja, elk appartementtype heeft een berging met een oplaadpunt.

Kan ik ook parkeren bij de Bredeweg?

Parkeerplaatsen zjn niet inbegrepen, wel zijn er parkeerplekken te huur.

Heb ik een keuze in de kleur van mijn keuken of badkamer?

Nee, deze keuze is al in een vroege fase gemaakt. De verschillende kleur- en materiaalcombinaties zijn willekeurig over de appartementen verdeeld.

Ik sta ingeschreven bij PSW, wat moet ik dan doen?

Dan vindt de toewijzing via PSW plaats. U reageert dan niet via Thuis in Limburg.

Ik sta ingeschreven bij Proteion, wat moet ik doen?

10 woningen zijn bestemd voor cliënten van Proteion met een ZZP 4, 5 of 6-indicatie. Valt u in deze indicatie en staat u ingeschreven bij Proteion? De Proteion-appartementen worden apart geadverteerd op Thuis in Limburg. Deze komen vanaf begin december 2021 online en dan kunt u hierop reageren.