Ontwikkelingen in Tegelarijeveld

Ten oosten van Roermond ligt de gezellige buurt Tegelarijeveld. De komende jaren gaan we de wijk ontwikkelen om onder andere het wonen fijn, comfortabel en betaalbaar te houden. Tijdens de Nationale Straatspeeldag zijn wij, gemeente Roermond, Wonen Zuid en Nester, aanwezig om te luisteren naar jouw ideeën voor onze leuke stadswijk. Praat op woensdag 12 juni met ons mee over de toekomst van Tegelarijeveld en bouw samen met ons aan het eerste kunstwerk voor de wijk!

 

Klaar voor de Toekomst

Tegelarijeveld ligt dicht bij het centrum van Roermond en biedt een gevarieerd aanbod aan woningen, van klassiek tot modern. Om het wonen fijn, comfortabel en betaalbaar te houden, zullen we de komende jaren flink investeren in de wijk. De wijk moet opgeknapt worden, de woningen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Om te bepalen wat er moet gebeuren moeten we eerst een uitgetekend plan hebben. Daar zijn we nu mee bezig. Alle opties liggen nog open en we horen graag jouw mening over onderwerpen zoals

groenvoorzieningen, speelruimtes, duurzaamheid, parkeren en mobiliteit. Samen willen we een wijk creëren waar we trots op kunnen zijn, een wijk waar zowel huidige als toekomstige bewoners enthousiast over zijn.

 

Samen bouwen aan Tegelarijeveld

Lijkt het jou interessant en leuk om mee te denken en te praten over onderwerpen zoals ontmoetingsplekken, speelruimte, duurzaamheid en groen, veiligheid en mobiliteit in de wijk? Dan hopen we je te zien op de nationale straatspeeldag op woensdag 12 juni. Deze middag gaan we ook aan de slag met hét kunstwerk van de wijk en dit maken we graag samen met jou. Kom langs, kijk mee en dien je ideeën in. Kinderen krijgen de mogelijkheid om hun creativiteit ter plekke de vrije loop te laten door mee te werken aan dit kunstwerk. Na afloop krijg je hier een exemplaar van thuis gestuurd. PS Hier is ook nog een toffe winactie aan verbonden. Zien we je daar?

 

Praktische Informatie

Waar? Schout Kellenerstraat, Roermond

Wanneer? Tijdens de Nationale Straatspeeldag op 12 juni

Hoelaat? Van 13.30 tot 16.30 uur