Ons woningaanbod

Wij verhuren niet alleen woningen, we verkopen ook woningen uit onze woningvoorraad. Dat heeft voordelen voor ons én voor de kopers. De opbrengsten investeren wij in onze verhuurwoningen. Terwijl de koper er zeker van is dat hij een huis koopt waarvan de schil perfect in orde is. Wij hebben immers jarenlang goed onderhoud gepleegd. De binnenkant heeft in de meeste gevallen wel nog werk nodig. Maar daar staat wel een prima prijs-kwaliteitverhouding tegenover. Perfect voor bijvoorbeeld jonge stellen die voor het eerst gaan samenwonen! Of mensen die voor het eerst een eigen woning kopen. Bekijk ons woningaanbod op www.koopbijnester.nl.


Ga naar www.koopbijnester.nl. 

Lees de algemene voorwaarden van het kopen van een bestaande woning. 

Starterslening
Samen met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) stelt de gemeente Roermond sinds 2007 een starterslening beschikbaar. Deze lening helpt starters op de - momenteel lastige - woningmarkt. 
Op 9 april 2021 heeft de raad van de Gemeente Roermond besloten de starterslening te verhogen.
Hiermee is het maximale aankoopbedrag voor startersleningen verhoogd naar € 245.000,- en het maximale leningsbedrag naar € 49.000,-. 

De starterslening kan een belangrijker bijdrage leveren aan de woonwens van woningzoekenden in Roermond en aan de doorstroming op de woningmarkt. 

Meer informatie hierover vindt u op www.svn.nl of via de Gemeente Roermond.

 

Huidige huurwoning kopen

In enkele gevallen verkopen wij een huurwoning aan de huurder. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Wilt u weten of u uw huurwoning kunt kopen? Neem contact op met de afdeling Wonen.