Ik wil mijn huurwoning kopen

In juli 2022 hebben wij aan alle bewoners van woningen die op de verkooplijst staan een brief gestuurd. In het geval u een brief heeft ontvangen staat uw woning op de verkooplijst en kunt u de woning van ons kopen. Indien u geen brief heeft ontvangen staat uw woning niet op de verkooplijst.

Het formulier die u bij de brief heeft gekregen kunt u ingevuld aan ons terugsturen via verkoop@nester.nl, ook kunt u het formulier per post terugsturen of inleveren op ons kantoor.

Als u het formulier al ingeleverd heeft, nemen wij telefonisch contact met u op voor het bespreken van de vervolgstappen. Het is belangrijk voor u om te weten hoe u het huis eventueel kunt financieren, hiervoor kunt u contact opnemen met een hypotheekadviseur, bijvoorbeeld via uw bank.

Veel gevraagd over Ik wil mijn huurwoning kopen

Ik wil graag mijn huidige huurwoning kopen, kan dat?

Algemeen

Op 5 juli 2022 zijn brieven gestuurd naar bewoners van woningen die op de verkooplijst staan. Indien u geen brief heeft gekregen staat uw woning niet op de verkooplijst. Als u wel een brief heeft gekregen kunt u de instructies volgen die in de brief staan. Indien u hier hulp bij nodig heeft of u bent uw brief kwijt kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer 077 - 476 77 77 of stuur een e-mail naar verkoop@nester.nl.

Ik heb een brief gekregen voor het kopen van mijn huurwoning, maar ik wil de woning niet kopen.

Algemeen

U hoeft dan niets te doen. U kunt gewoon blijven wonen in uw woning en er verandert niets aan uw situatie.