Wonen met zorg

De vergrijzing in Nederland maakt wonen met (toekomstige) zorg steeds belangrijker. Ook in onze provincie. Senioren hebben daarom onze speciale aandacht. Wij geven hen graag een goed thuis waar zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Onze appartementen in het Reuverse Bösdael en in ’t Thaal in Pey-Echt zijn hiervan mooie voorbeelden.

Ook mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking willen wij graag goed en zo zelfstandig mogelijk laten wonen. Wij werken daarom samen met een groot aantal zorgverleners in Limburg. Zo zorgen we met elkaar voor unieke woon-zorgprojecten.

Meld u wanneer u op zoek bent naar een woning met zorg bij de zorginstelling in de betreffende gemeente:

  • Orbiszorg van Zuyderland - Zorglocaties in Echt en omgeving
  • De Zorggroep - Zorglocaties in Reuver en Swalmen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van wonen met zorg, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Veel gevraagd over Wonen met zorg

Kom ik in aanmerking voor een zorgwoning?

Algemeen

Afhankelijk van uw situatie kunt u in aanmekering komen voor een zorgwoning. Nester verhuurd zorgwoningen. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking willen wij graag goed en zo zelfstandig mogelijk laten wonen. Wij werken daarom samen met een groot aantal zorgverleners in Limburg. Meld u, wanneer u op zoek bent naar een woning met zorg, bij de zorginstelling in de betreffende gemeente: Orbiszorg van Zuyderland - Zorglocaties in Echt en omgeving De Zorggroep - Zorglocaties in Reuver en Swalmen. 

Verhuren jullie zorgwoningen?

Algemeen

Ja, wij verhuren zorgwoningen. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking willen wij graag goed en zo zelfstandig mogelijk laten wonen. Wij werken daarom samen met een groot aantal zorgverleners in Limburg. Meld u, wanneer u op zoek bent naar een woning met zorg, bij de zorginstelling in de betreffende gemeente: Orbiszorg van Zuyderland - Zorglocaties in Echt en omgeving De Zorggroep - Zorglocaties in Reuver en Swalmen. Zo zorgen we met elkaar voor unieke woon-zorgprojecten.

Ik heb een inwonend kind, mag mijn kind meeverhuizen naar een zorgwoning?

Algemeen

Dit is afhankelijk van het type zorgwoning en evtentueel andere omstandigheden. Neem hiervoor contact op met ons via of stuur een e-mail naar wonen@nester.nl. Afhankelijk van de zorgpartij kan het zijn dat er toestemming moet komen vanuit de zorg.