Buurtbemiddeling

Wanneer het u en ons niet lukt om problemen tussen u en uw buren op te lossen, is er de mogelijkheid om Proteion Buurtbemiddeling in te schakelen. Dat kunt u zelf doen of via ons. 

Veel problemen kunnen met een luisterend oor van buitenaf goed opgelost worden. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op de website van Proteion Buurtbemiddeling!

Veel gevraagd over Buurtbemiddeling

Wat doet buurtbemiddeling bij overlast?

Algemeen

De bemiddelaars voeren gesprekken met beide buren, die overlast van elkaar ervaren en daar zelf niet (meer) uitkomen. Als beide buren instemmen, volgt een bemiddelingsgesprek op een neutrale plek. Beiden krijgen de gelegenheid om hun verhaal te vertellen en wensen te benoemen. Uiteindelijk gaan de buren zelf oplossingen zoeken, waar beiden achter staan.

Hoe kom ik in contact met buurtbemiddeling?

Algemeen

U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 06 - 20 28 05 76 of via e-mail info@proteionbuurtbemiddeling.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Proteion Buurtbemiddeling.

Ben ik verplicht om mee te werken aan buurtbemiddeling?

Algemeen

Nee, u bent niet verplicht om mee te werken aan buurtbemiddeling.

Wat is buurtbemiddeling?

Algemeen

Buurtbemiddeling is het oplossen van burenconflicten met behulp van bemiddelaars. Meer informatie vindt u hier: https://www.nester.nl/ik-huur/uw-buurt/buurtbemiddeling/