Onderhoud door u

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor een deel van het onderhoudswerk. Welke zaken door de huurder en welke zaken door de verhuurder uitgevoerd moeten worden is wettelijk vastgelegd in het "Besluit Kleine Herstellingen" van de overheid. Indien er sprake is van oneigenlijk gebruik, nalatigheid of opzet zijn kosten in alle gevallen voor de huurder.

Cadeau voor onze huurders
Om de fusie tussen WoonGoed 2-Duizend en Woningstichting Domus te vieren, gaven wij al onze huurders het service-abonnement gratis tot 1 november 2021. Dit abonnement stopt automatisch op 31 oktober 2021.

Hier vindt u de folder Reparaties van A tot Z. 

Veel gevraagd over Onderhoud door u

Ik heb veel last van vocht en/of schimmel in huis, wat kan ik doen?

Algemeen

Veel huizen hebben een vochtprobleem. Het ruikt vaak muf en er kunnen vochtplekken of schimmel ontstaan. Dat is niet gezond. Gelukkig kunt u er vaak zelf wat aan doen. Met koken, douchen en het drogen van de was komt bijvoorbeeld veel vocht in de woning. Voer dit zo snel mogelijk af naar buiten. Hoe u dit het beste kunt doen, ziet u in dit filmpje van de GGD.

In onze folder Schimmel in uw huis kunt u tips vinden om schimmel te voorkomen of aan te pakken.

Ik heb overlast van werkzaamheden die worden uitgevoerd door Nester. Waar kan ik dit melden?

Algemeen

U kunt de medewerkers/Aannemer in de woning aanspreken of u neemt telefonisch contact op met Nester. U kunt ons bereiken via 077 - 476 77 77 of via het e-mailadres wonen@nester.nl

Hoe moet ik mijn kunststofkozijnen schoonmaken of onderhouden?

Algemeen

Een van de belangrijkste redenen om kunststof kozijnen aan te schaffen is wel het zeer geringe onderhoud. In onze folder volgen een aantal tips voor het schoon houden van kunststof kozijnen.