Automatische incasso

Wanneer je een woning huurt van Nester kun je van ons maximale inzet verwachten om je het wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Hier staat tegenover dat je maandelijks huur betaalt. Je kunt de huur elke maand aan ons overmaken, maar de makkelijkste manier is een automatische incasso; dat regel je heel eenvoudig hier door het formulier Sepa-machtiging automatische incasso in te vullen en naar ons toe te sturen! 

Veel gevraagd over Automatische incasso

Ik betaal via automatische incasso. Wanneer wordt de huur van mijn rekening afgeschreven?

Algemeen

De huur wordt via de automatische incasso afgeschreven op de 1e dag van de maand.

Ik wil mijn huur niet meer via automatische incasso betalen. Wat moet ik doen?

Algemeen

Dan kunt u een ondertekende mail sturen naar wonen@nester.nl waarin u aangeeft uw naam, adres en per wanneer de incasso stopt.

Ik betaal mijn huur via automatische incasso en mijn rekeningnummer is gewijzigd. Hoe geef ik dat door?

Algemeen

Dan kunt u een ondertekende mail sturen naar wonen@nester.nl waarin u aangeeft: uw naam, adres, huidige rekeningnummer en uw nieuw rekeningnummer. Op dit verzoek passen wij uw rekeningnummer aan. 

Ik betaal mijn huur via automatische incasso maar ik had niet voldoende geld op mijn rekening staan. De huur is niet afgeschreven. Wat moet ik doen?

Algemeen

Wanneer u niet voldoende saldo op uw rekening heeft, neem dan contact met ons op via 077 - 476 77 77 en wij zoeken samen naar een passende oplossing.

Ik ben het niet eens met het bedrag wat jullie van mijn rekening hebben afgeschreven. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt het bedrag storneren (terug vragen) bij uw eigen bank. Of neem contact op met Nester voor uitleg hierover.

Ik wil mijn bankrekeningnummer wijzigen. Hoe geef ik dit door?

Algemeen

Dat is mogelijk. Betaalt u via automatische incasso? Dan kunt u de wijziging op de sepa-machtiging invullen en retour sturen. U kunt de wijziging ook mailen naar wonen@nester.nl met zowel het oude als het nieuwe rekeningnummer.